Kyllä kelpaa, kun katto on kunnossa!

Tiilikatto

Teemme tiili­kattojen remontit Mellilästä alueille Turku, Tampere ja Helsinki

Tiili on kannattava, kestävä ja helposti huollettava valinta talon katteeksi. Tiilikatto ei mene varmasti vikaan, kun tilaat kattoremontin meiltä – kattosaneerausten ammattilaisilta. Teemme kattoremontteja laadukkailla materiaaleilla ja kestävillä kädentaidoilla kotipaikastamme Mellilästä aina Turkuun, Helsinkiin sekä Tampereelle asti. Jos harkitset tiilikattoa kotiisi tai vanha tiilikatto kaipaa korjausta, ota yhteyttä! Kerromme seuraavassa lisää, miksi tiilikatto on valikoitunut monen talon kattotyypiksi.

Lähdetään liikkeelle katon ilmaisesta kunto­kartoituksesta – ota yhteyttä!

Palveluumme kuuluu kaikkien saneerattavien kattojen kunnon kartoitus etukäteen, jonka perusteella annamme tarjouksen tarvittavista korjaustoimenpiteistä. Kartoitus on aina ilmainen, jätä siis  kartoituspyyntö. Kattoremontti tehdään meillä kokonaisvaltaisesti aina kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien asennuksia myöten.

Soita tai laita viestiä, jos tiilikatto kiinnostaa sinua. Kerromme mielellämme lisää työstämme ja tiilen tarjoamista eduista. Jos olet miettinyt katon vaihtoa puolestaan peltiin tai konesaumaan, saat myös nämä kattoremontit meiltä. Kysy palveluamme Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueille!

Miksi tiilikatto?

Tiilikatto on arvokkuutta tuova, monen suomalaisen suosikkikatto

Tiilikatto luo talolle arvokkaan yleisilmeen. Se on myös esimerkiksi peltiin verrattuna luonnonmukaisemman näköinen katemateriaali. Muun muassa näistä syistä kattotiilestä on tullut yksi suomalaisten talonrakentajien suosikkimateriaali, jonka katsotaan kohentavan ilmeen lisäksi myös talon arvoa. Kun katon remontin uskoo alan asiantuntijalle, ei tarvitse epäröidä toteutuksen laatua. Hyvin tehty tiilikatto tarjoaa kaikki sen hyödyt parhain mahdollisin tavoin.

Pitkäikäinen, äänetön ja Suomen oloihin sopiva

Äänettömyyden ansiosta kovinkaan kaatosade ei ropise tiilillä katetulla katolla. Tiilikatto on myös varsin pitkäikäinen. Nykyisin käytämme katemateriaalina kestäviä ja Suomen olosuhteisiin sopivia betonitiiliä, jotka sietävät tuulet ja tuiskut, talvipakkaset sekä kesähelteet.

Helposti huollettava

Pienellä huollolla tiilikaton näyttävä ilme säilyy vuodesta toiseen. Pienet vauriotkin on helppo korjata vaihtamalla yksittäisiä tiiliä. Kattotiilet eivät välttämättä vaadi erillisiä pinnoituksia, kunhan kattoa vain muistaa huollattaa välillä. Näin sen hyvät ominaisuudet säilyvät.