Kyllä kelpaa, kun katto on kunnossa!

Peltikatto

Tämänkin Suomen suosituimpiin kuuluvan katon asentaa ES-Katto­keskus Mellilästä aina alueille Turku-Tampere-Helsinki

Peltikatto on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen suosituimmista katemateriaaleista erityisesti sen hinta-laatusuhteen ansiosta. Pelti sopii myös ilmeeltään hyvinkin erilaisiin rakennuksiin, ja taipuisana ja leikattavana materiaalina pellin käyttö on mahdollista lähes kaikenlaisissa kattoprofiileissa. Peltikatto on myös vaivaton huoltaa! Ota meihin yhteyttä, jos vanha kattosi kaipaa remonttia. Teemme kattosaneerauksia kotipaikastamme Mellilästä aina Turun, Helsingin ja Tampereen sekä koko maakuntien alueille.

Pelti­katto kannattaa asentaa ja saneerata ammatti­laisella

Peltikattojen asennuksiin ja saneerauksiin kannattaa aina käyttää kattotöiden ammattilaisten apua. Pelti kun ei ole täysin haasteetonta käsitellä, ja asennuksessa on huomioitava myös oikeanlainen kiinnitys. Huolimattomasti asennettuna peltikattoon voidaan tehdä tarpeettoman paljon reikiä, joiden kautta vesi pääsee tihkumaan katon läpi. Kun kokenut tekijä hoitaa työn, kestävyydestä ja vedenpitävyydestä ei tarvitse murehtia. Näin katto säilyy kauemmin toimintakuntoisena pitäen talosi kuivana ja lämpimänä.

Kokenut pelti­kattojen saneeraaja palveluksessasi – ota yhteyttä!

Olemme saneeranneet satoja peltikattoja vuosien saatossa – autamme mielihyvin myös sinun kattosi kanssa! Ota yhteyttä, mikäli tunnistat, että kattopellit alkavat olla jo melko kuluneita tai muutoin uudistuksen tarpeessa. Voit jättää suoraan kartoituspyynnön, teemme kattojen kuntokartoitukset ilmaiseksi! Sen jälkeen annamme reilun tarjouksen työstämme. Lue lisää toimintaperiaatteistamme.

Entä olitko ajatellut jotain muuta kattotyyppiä kotiisi, kuin peltikattoa? Meiltä saat myös tiilikatto- ja konesaumakattoremontit Varsinais-Suomen sekä Uudenmaan alueilla.

peltikaton korjaus