Kyllä kelpaa, kun katto on kunnossa!

Katto­muodon muutos

Meiltä onnistuu esimerkiksi tasakaton muutos – teemme kattotöitä Mellilästä Helsingin, Turun ja Tampereen alueille

Kattomuodon muutos on keino muuttaa varsinkin menneinä vuosikymmeninä paljon käytetty tasakatto uuteen malliin. Tasakatto on epäkäytännöllinen ja ennen kaikkea puhtaanapidon kannalta työläs kattomalli. Katolle jäävä lumi sekä vesi vuoroin jäätyessään ja taas sulaessaan vahingoittaa myös katon rakenteita. Ota yhteyttä, jos tasakaton muutos kiinnostaa sinua. Palvelemme kotipaikastamme Mellilästä aina alueille Turku-Tampere-Helsinki.

Katon muutos harja­katoksi tai mansardi­katoksi

Katon muutos tasakatosta haluamaasi kattomalliin, esimerkiksi harja- tai mansardikatoksi, hoituu meiltä vuosien kokemuksella ja varmalla ammattitaidolla. Tontin rakennuskaava kuitenkin määrää viime kädessä, millainen muutos on ylipäätään mahdollinen. Kattomallin valintaan vaikuttaa myös se, halutaanko uudella katolla tehdä ullakkotilaa esimerkiksi asuin- tai varastokäyttöä varten.

Oli uusi kattomalli mikä tahansa, on varmaa, että kun tasakaton korvaa toisella mallilla, koko rakennuksen elinkaari pitenee, ilme kokee kohotuksen ja arvo kasvaa huomattavasti.

Taloyhtiö tai kotitalous – pyydä ilmainen kunto­kartoitus

Teemme kattomuodon muutostöitä kotitalouksille ja taloyhtiöille Varsinais-Suomen sekä Uudenmaan alueilla. Pyydä meiltä kuntokartoitus, jotta voimme tarkastaa katon kunnon ja tehdä tarjouksen tarvittavista muutostoimenpiteistä. Kartoitus on maksuton. Tutustu myös tiilikatto-, peltikatto- ja konesauma­kattoremontteihin!