Tiilikatto antaa arvokkaan ilmeen talollesi

Tiilikatto on kannattava, kestävä ja helposti huollettava valinta katoksi. Näyttävä tiilikatto on esimerkiksi peltiin verrattuna luonnonmukaisemman näköinen katemateriaali, joka luo talolle arvokkaan yleisilmeen. Näistä syistä kattotiilestä on tullut yksi suomalaisten talonrakentajien suosikkimateriaali, jonka katsotaan kohentavan ilmeen lisäksi myös talon arvoa. Kun tiilikatto on vielä rakennettu laadukkaista materiaaleista ja osaavan ammattilaisen toimesta, pääset nauttimaan sen hyödyistä parhaalla mahdollisella tavalla ilman pelkoa toteutuksen laadusta. Tiilikattojen kohdalla et voi mennä vikaan ottamalla yhteyttä meihin!

Pitkäikäisyys ja äänettömyys ovat tiilikatteen merkittävimpiä etuja

Äänettömyyden ansiosta kovinkaan kaatosade ei ropise tiilillä katetulla katolla. Tiilikatto on myös varsin pitkäikäinen. Nykyisin käytämme katemateriaalina kestäviä ja Suomen olosuhteisiin sopivia betonitiiliä, jotka kestävät tuulet ja tuiskut, talvipakkaset ja kesähelteet. Pienellä huollolla tiilikaton näyttävä ilme säilyy vuodesta toiseen - pienet vauriotkin on helppo korjata vaihtamalla yksittäisiä tiiliä. Kattotiilet eivät välttämättä myöskään vaadi erillisiä pinnoituksia tai muita vastaavia, säännöllisiä huoltotoimenpiteitä säilyttääkseen hyvän kuntonsa. Tiilikatostaan huolehtiminen kuitenkin edesauttaa sen näyttävän ilmeen säilymistä, joten täysin sitä ei kannata unohtaa.

Tiilikattojen saneeraukset Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla

Teemme tiilikattojen saneerauksia Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla. Kartoitamme kaikkien saneerauskohteidemme kunnon etukäteen, jonka perusteella annamme teille tarjouksen saneeraustyöstä. Kartoitus on ilmainen. Tiilikaton saneeraus on meillä kokonaisvaltainen urakka, jonka aikana varmistamme, että työt sujuvat aikataulussa ja lopputulos on asiakkaidemme toiveiden mukainen.

Heräsikö kysymyksiä? Kiinnostuitko tiilikatosta?

Mikäli haluat kysyä jotain tai tiedustella tiilikaton sopivuudesta oman kattosi katemateriaaliksi, voit soittaa suoraan meille tai ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Katsotaan tiilikattosi yhdessä kuntoon!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mietitkö muita materiaalivaihtoehtoja? Toteutamme myös seuraavat kattosaneeraukset: