Peltikatto on yksi Suomen suosituimmista katoista

Peltikatto on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen suosituimmista katemateriaaleista erityisesti sen hinta-laatusuhteen ansiosta. Pelti on myös erittäin monipuolinen materiaali, joka sopii ilmeeltään hyvinkin erilaisiin rakennuksiin. Taipuisa ja leikattava materiaali mahdollistaa sen käytön lähes kaikenlaisissa kattoprofiileissa. Soveltuvuus monelle erimuotoiselle katolla on myös auttanut peltiä vakiinnuttamaan paikkansa suosittuna katemateriaalina.

Peltikatto kannattaa asentaa ja saneerata ammattilaisella

Peltikaton asennuksen ja ylläpidon helppous ovat edistäneet sen suosiota, mutta tästäkin huolimatta peltikattojen asennuksiin ja saneerauksiin on aina kannattavinta käyttää aina osaavien ammattilaisten apua. Katemateriaalina pelti voi olla haastava käsiteltävä ja asennuksessa on huomioitava myös sen oikeanlainen kiinnitys. Huolimattomasti asennettuna peltikattoon voidaan tehdä tarpeettoman paljon reikiä, joiden kautta vesi pääsee tihkumaan katon läpi. Ammattilaisen asentamana peltikaton kestävyydestä tai sen vedenpitävyydestä ei tarvitse kantaa murhetta. Kun työ tehdään kerralla oikein, kattokin säilyy kauemmin toimintakuntoisena jo pienillä huoltotoimenpiteillä.

Anna meidän auttaa kotisi peltikatteen kanssa!

Hyvin tehty peltikatto kestää aikaa ja säävaihteluja pitäen talosi kuivana ja lämpimänä. Olemme saneeranneet satoja peltikattokohteita käyttäen laadukkaita materiaaleja ja autamme mielellämme myös oman kattonne kanssa! Mikäli tunnistat, että kattosi pellit alkavat olla jo melko kuluneita tai muutoin uudistuksen tarpeessa, ota yhteyttä meihin! Me saatamme peltikattosi ajan tasalle!

Onko peltikattosi kuntokartoituksen tarpeessa?

Teemme kaikkiin työkohteisiimme ensimmäisenä ilmaisen arvioinnin katon kunnosta ja sen korjaustarpeesta, jonka jälkeen annamme työstämme tarjouksen. 

Lue toimintaperiaatteistamme!

Pyydä kuntokartoitus!

Mietitkö vielä muita katemateriaaleja? Lue lisää vaihtoehdoista: