Maatalousrakentaminen

Toteutamme maatalousrakennukset edullisesti Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla

Maatalousyrittäjä, tarvitsetko kestäviä ratkaisuja edulliseen hintaan? ES-Kattokeskus Oy on maatalousrakentamisen vankka asiantuntija. Meiltä järjestyvät sujuvasti pihattojen ja navettojen rakentaminen, monien muiden käyttörakennusten ohella. Kokemus lukuisista erilaisista maatalousrakennuksista antaa meille eväitä ja näkemystä toteuttaa juuri tarvitsemasi rakennukset, juuri tarvitsemasi kokoisena. Osaamme kiinnittää huomiota myös tehokkaimpiin ja kannattavimpiin ratkaisuihin rakentamisen aikana.

Kaikki maatilan olennaisimmat rakennusurakat osaavalta toimijalta

Toimimme laajasti Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueen kaupungeissa, kuten Turussa, Loimaalla, Pöytyällä, Kaarinassa, Naantalissa, Salossa, Lohjalla ja Nurmijärvellä. Kerro meille rakennustarpeesi, niin kartoitamme sopivamman rakennuspaketin juuri Sinulle.

Maatalousrakentamisen kattavat palvelut

ES-Kattokeskuksella onnistuvat lähes millaiset maatalousrakentamisen palvelut tahansa. Olemme tottuneet työskentelemään erikokoisten rakennusprojektien parissa ja kokemusta löytyy esimerkiksi seuraavista rakennustyömaista:

  • navetat
  • pihatot
  • lampolat
  • sikalat
  • kuivaamot

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous maatalousrakentamisesta! Kerro jo yhteyttä ottaessasi tarkemmin rakennuksen käyttötarkoituksesta ja tarvittavasta kapasiteetista, niin asiat etenevät jouhevasti.